Lukutaito kaikille

Toimitusehdot

Voimassa 8.1.2018 alkaen

 1. Laskumme sisältävät aina lain edellyttämän arvonlisäveron. Sen saavat sitten yritykset ja yhteisöt vähentää hankinnoistaan mutta lasku on maksettava alvillisena.
 2. Kirjat toimitetaan pääsääntöisesti postitse.
 3. Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan noudettavaksi. Posti lähettää asiakkaalle saapumisilmoituksen tekstiviestinä.
 4. Perimme asiakkailtamme postimaksun, emme muita toimituskuluja.
 5. Yli 400 € tilaukset toimitamme postivapaasti.
 6. Maksun myöhästyessä asiakkaaseen otetaan ensin yhteyttä sähköpostitse. Jos maksu edelleen viivästyy yli kaksi viikkoa lähetetään muistutuslasku ja laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 10 € sekä viivästymiskorko 7,0 % eräpäivästä lukien.
 7. Tilauslomakkeessa asiakas voi valita paperisen laskun tulevaksi toimituksen mukana, sähköpostitse laskuttamisen tai laskutuksen verkkolaskutusjärjestelmän kautta, jolloin verkkolaskutusosoite on kirjoitettava sille varattuun paikkaan.
 8. Jos tilaus on sovittu noudettavaksi ja maksettavaksi samalla Karhukustannuksen toimitiloissa, on tilaus noudettava 2 viikon kuluessa tai katsomme tilauksen peruuntuneen.
 9. Veloitamme tilauksen uudistuslaskun tekemisestä 10 €, jos uudistuslasku tarvittiin meistä riippumattomista syistä.
 10. Yleinen 14 päivän palautusoikeus ei koske yritys- ja yhteisöasiakkaita.
 11. Reklamaatio: jos toimitus ei ole tilauksen mukainen ja/tai siinä on virheellisyyksiä on siitä reklamoitava välittömästi osoitteeseen info(at)karhukustannus.fi. Soitamme asiakkaalle sopiaksemme parhaasta tavasta korvata virheellinen tuote tai muulla tavalla saattaa toimitus tilauksen mukaiseksi. Jos tämä ei ole mahdollista, saa asiakas rahansa takaisin palautettuaan virheellisen tuotteen.