Lukutaito kaikille

Tilaus

Tiedot: Pehmeäkantisen kirjan sivukoko on A4 ja sen 160 sivua on painettu nelivärioffsetilla. Kirja sisältää opettajan oppaan ja siihen kuuluu kirjoitusvihko. ISBN 978-952-93-9432-6.

Kirjan on kirjoittanut Auli Halenius ja sen on kuvittanut ja taittanut Anna Mattsson, lisätietoja tästä linkistä: Mattsson & Mattsson.

Kirjan varsinainen esittely löytyy klikkaamalla tästä.

Lukutaito kaikille on ensimmäinen aikuisille maahanmuuttajille kirjoitettu uuden opetussuunnitelman lukutaitovaiheen määräysten (OPH 2017:9a) mukainen alkeiskirja. Se sopii erinomaisesti kaikille aikuisille luku- ja kirjoitustaidon oppikirjaksi. Luokanopettajana olen oppinut luottamaan tavujen tehoon. Kirjaa on kokeiltu. Se toimii.

Hinta: Kirja maksaa 29,00 € (sis. alv 10 %), ilman arvonlisäveroa hinta on 26,36 €. Postitse lähetettäessä perimme vain postimaksun, ei muita toimituskuluja. Tästä voit tutustua Karhukustannuksen toimitusehtoihin.

Jos haluat tilata kirjoitusvihkoja, ota suoraan yhteyttä Karhukustannukseen, s-posti info(at)karhukustannus.fi tai puhelin 050 583 5270. Kirjoitusvihkoissa on uusitun mallikirjaimiston tarvitsema viivasto. Hinnat: 12 sivuinen vihko 0,70 €/kpl ja 16 sivuinen vihko 0,90 €/kpl.

Tästä pääset tilaukseen. Klikkaa jompaa kumpaa vaihtoehtoa.

Tilaaja on yksityishenkilö
Tilaaja on yritys, kunta tai oppilaitos